Curves @ Longfield

The Requirements for this project resulted in its unique design. The mission...To create an extended area to host the BBQ and friends as an extension to the pre-existing decking area, sitting neatly within the curves already installed in the previous paving whilst finding a way to cover the view of the Shed & Store in the background.

Did we meet all of these requirements in an attractive manner? Yes! Carefully scaled plan drawings allowed our design team to create a curve that exactly matched the adjacent curves, our paving choice & style left the area looking like a beautiful within the already existing colour schemes and landscapes and the Raised Beds & Trellis subtly distracted the eye and blocked the view of the unsightly buildings.

Have a vision for your garden? Let us help you with that!
Request a site viewing now!
© Sustainable Garden Solution (SGS) ©2021 | Website by Mivvy Creative
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram